The Natural Hair Club NL

The Natural Hair Club NL (NHC) is  de grootste Online Community voor dames en heren met kroeshaar, krullen en dreadlocks. We hebben een actief leden bestand van meer dan 6.000 leden de besloten Facebook groep! Door middel van de Facebook groep, Natural Hair evenementen en deelname aan goede doelen initiatieven stelt de NHC het positief zelfbeeld van vrouwen en mannen centraal. De NHC werkt graag samen met organisaties die betrokken zijn bij Natural Hair & Beauty of zich kunnen vinden in onze doelstelling om het positief zelfbeeld van mannen en vrouwen te bevorderen.


 LOCKED & LOOSE 2015

Locked & Loose is het jaarlijks terugkerende evenement van The Natural Hair Club NL (NHC). Het is Nederland’s grootste Natural Hair evenement voor krullen, kroeshaar en dreadlocks en zal dit jaar op zondag 27.09.2015 plaatsvinden in uber-luxe Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Jaarlijks komen honderden bezoekers op LOCKED & LOOSE af om producten aan te schaffen en informatie op te doen over de nieuwste trends en ontwikkelingen in Natural Hair, fashion en beauty. Bezoekers krijgen een uitgebreid programma met praktische tips & adviezen, waarbij vele verschillende facetten en onderdelen van Natural Hair aan bod komen. Daarnaast is er een diverse Market, met een aanbod van producten en diensten gericht op alle gebieden van Natural Hair en Lifestyle. Lees hieronder over de vele mogelijkheden en voordelen die LOCKED & LOOSE uw onderneming kan bieden!

 Direct Regelen!

Maak uw deelname aan Locked & Loose 2015 compleet in 3 simpele stappen

Stap 1: Inschrijven

Stap 2: Event Onderdelen Bestellen

Stap 3: Afrekenen


Tarieven Lijst